Betalings- en leveringsvoorwaarden

Wij bezorgen vanaf 7.00 tot 12.00 uur. Besteld voor 17.00 uur, wordt de volgende dag geleverd.

U kunt op verschillende manieren betalen. Via Ideal ( makkelijk, snel en veilig), via een bankoverschrijving op NL10 ASNB 0706 8912 95 t.n.v. Frans Ontbijt op Bed te Amersfoort of contant bij aflevering. De betaling dient uiterlijk 24 uur voor de bezorgdatum binnen te zijn.

Mocht de betaling nog niet binnen zijn 24 uur voor de bezorgdatum dan wordt er telefonisch contact opgenomen met de opdrachtgever.

Ophalen van de lege manden, servies, bestek en glazen (niet voor ontbijt "Original") geschiedt op afspraak met de ontvanger bij  het bezorgen van het ontbijt.

In verband met onvoorziene verkeersomstandigheden moet u rekening houden met een speling van 30 minuten voor  en na de opgegeven tijd. In extreme gevallen wordt er contact met U opgenomen.

Bij geen gehoor bij aflevering zal eerst telefonisch contact opgenomen met de bewoners en daarna met de opdrachtgever. Met de opdrachtgever zal dan worden overlegd wat te doen met het ontbijt. Mocht er zowel bij de bewoners als bij de opdrachtgever geen gehoor zijn wordt het ontbijt weer mee terug genomen. Er wordt dan geen geld terug gegeven.